Klein Marjenburg - Vlieland

Klein Marjenburg is een originele duinwoning gebouwd in de jaren dertig van de vorige eeuw. in 2006 is het volledig gemoderniseerd met behoud van de originele details.

Op de begane grond vindt u een royale hal en een lichte woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een kleuren-TV en Midi-Hifi set. Klein Marjenburg heeft Wifi!

Aansluitend op de woonkamer is een terras op het zuiden.In de keuken is een combi-magnetron aanwezig voor uw favoriete recepten. Douche met wastafel, apart toilet en wasmachine zijn ook te vinden op de begane grond.
De slaapkamers, allen voorzien van nieuwe boxsprings, zijn als volgt ingedeeld:

      1. - begane grond: een slaapkamer met een tweepersoonsbed
      2. - begane grond: een slaapkamer met iin eenpersoonsbed
      3. - 1e etage: een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden

Klein Marjenburg ligt verscholen tussen duinen en duinbegroeiing. U zult van volledige privacy binnen en buiten kunnen genieten. Het strand ligt niet meer dan tweehonderd meter lopen van Klein Marjenburg. Zelfs in hartje zomer zal u daar volop ruimte hebben. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen een van de vele alternatieve strandopgangen te gebruiken, bijvoorbeeld bij Strandhotel Seeduyn.

Klein Marjenburg is geschikt voor gebruik in lente, zomer, herfst en winter, met of zonder kinderen, voor families en vrienden